Krimpvrij organiseren ©

Een dubbeldip, financiële crisis en bevolkingskrimp: er is minder voor nodig om in een depressie te geraken. En die zou wel eens structureel kunnen worden. Want ondanks het feit dat de werkloosheid in den lande stijgt, neemt het aantal sectoren waarin een tekort aan goed geschoold en gemotiveerd personeel heerst reeds toe. We gaan dan ook onvermijdelijk van een traditionele werkgeversmarkt naar een uitdagende werknemersmarkt waarin het personeel een heel andere, veel sterke positie inneemt.

Dat dwingt tot keuzes: of u gooit er een bak geld tegenaan door lonen en secundaire arbeidsvoorwaarden te verbeteren of we gooien het over een andere boeg. In het eerste geval loopt u een gerede kans zich binnen de kortste keren uit de markt te prijzen. In het tweede geval is het aanbevelingswaard om uw bedrijf ‘krimpvrij te organiseren’©. Deze laatste optie vergt een investering in de toekomst die zich verrassend snel terugbetaalt met een aantoonbaar hoog rendement.

‘Krimpvrij organiseren’© betekent niet meer, maar ook niet minder, dan dat we uw bedrijf of organisatie in topconditie brengen, door niet alleen de organisatie te optimaliseren zodat het rendement duurzaam groeit, maar door gelijktijdig de talenten van uw medewerkers tot volle bloei te brengen. Al doende ontstaat een organisatie waarin creatieve en innovatieve energie ruimbaan krijgt en medewerkers zich blij en vrij voelen om waarde toe te voegen. Dat schept een ijzersterke band en straalt aantrekkingskracht uit. Bij zo’n bedrijf of organisatie wil iedereen wel werken.

Greenway Communications heeft er in samenwerking met Trigos Support een doeltreffend programma van gemaakt waarover u op deze site meer informatie aantreft. En het mooie is: u kunt heel snel controleren of en in welke mate ‘krimpvrij organiseren’© voor u van toepassing is. Doe daarom onze SI-Quickscan. We analyseren desgewenst uw resultaten en lichten die gaarne toe in een nader gesprek.