Aankomst in een nieuw land

Aankomst in een nieuw land 

Vitaliteitscan - Bedrijven - Persoonlijke Gegevens
 1. Je hebt het verzoek gekregen om een vitaliteitscan in te vullen. Deze omvat 53 vragen die naar 7 thema's zijn gegroepeerd . Je zult er ca. 20 minuten mee bezig zijn. Ga daarbij vooral ook op je gevoel af.

  Wanneer je de vragen hebt ingevuld en de knop 'Bereken' hebt aangeklikt, krijg je automatisch in drie grafieken een beeld van hoe jij tegen jouw bedrijf/organisatie/afdeling aankijkt. Je kunt die uitprinten. Deze gegevens worden volstrekt vertrouwelijk behandeld.

  Er zullen op termijn bijeenkomsten worden georganiseerd waarin de verzamelde resultaten van jouw en je collega's anoniem gepresenteerd worden. Vervolgens wordt bekeken op welke manier zowel de effectiviteit van jouw bedrijf/organisatie/afdeling kan worden geoptimaliseerd, alsook jouw eigen professionaliteit in samenspraak met je collega's verder kan worden ontwikkeld. Dat is een positieve uitdaging waarvan iedereen beter wordt.

  Vul aan de hand van de instructie die je hebt ontvangen onderstaande gegevens in. Vul met name bij de bedrijfsnaam precies volgens de instructie in. Als je het niet helemaal vertrouwt, mag je het vakje met je eigen naam leeg laten.

 2. Naam
 3. Bedrijfsnaam(*)
  Vul aub de bedrijfsnaam in
 4. Email-adres
  U moet een geldig email-adres invullen
 5. Branche
 6. Aantal werknemers
 7. Communicatie
  Maak een keuze
 8. Alleen cijfers aub
 9. Klik om door te gaan