Vlinderkind

Vlinderkind 

Over Ons

Greenway Communications werd in 1992 door Jos Gerits opgericht. Na een studie cultuurgeschiedenis, trad hij in 1988 in dienst bij de afdeling Corporate Public Relations van DSM NV. Hier ontwikkelde hij zich van bedrijfsjournalist tot stafmedewerker interne communicatie op het gebied van Veiligheid, Gezondheid, Milieu en Kwaliteit. Daarbij vergaarde hij zowel expertise op het gebied van verandermanagement als van strategische en motiverende communicatie. Voor meer info zie zijn CV.

De ‘key success factors’ die daarbij doorslaggevend zijn, gelden niet alleen voor het implementeren van zorg- en professionaliseringsprogramma’s op het gebied van Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu, maar onder meer ook bij het ontwikkelen van (interne) klantgerichtheid, teambuilding en duurzame inzetbaarheid van mensen en middelen in bedrijven en organisaties.

Jos Gerits is lid van MKB Limburg, Logeion beroepsvereniging voor communicatie en de Orde van organisatiekundigen en -adviseurs (OOA). Voorts maakt hij deel uit van een aantal netwerkorganisaties, waaronder Lijnspel. Gerits werkt samen met een groot aantal specialisten. Dit stelt ons in staat om op een kosten-efficiënte wijze perfect maatwerk te leveren.